Home » » RUGBY: RCM Galați joacă sâmbătă finala pentru locul 5 în DNS

RUGBY: RCM Galați joacă sâmbătă finala pentru locul 5 în DNS


În Divizia Națională de Seniori sunt programate la finalul acestei săptămâni ultimele meciuri din acest sezon, finalele pentru stabilirea clasamentului. În finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6 Rugby Club Municipal Galați va juca cu cei de la Rugby Club Bârlad. Finala se va disputa pe teren neutru, stadionul ”Tineretului”, din Focșani, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 17.00. 

Pentru a juca în finala pentru locul cinci RCM Galați a trecut în semifinalele grupei 5 - 8 de CSU AV Arad, scor 18  -15, pe teren propriu. Cei de la RC Bârlad au obținut calificarea în finala pentru locul cinci prin victoria, scor  5 - 0, cu CS Mănăștur Cluj - Napoca, clujenii nu s-au prezentat la jocul de la Bârlad.   

În prima parte a campionatului Diviziei Naționale de Seniori, sezonul regulat, RC Bârlad a câștigat cele două jocuri cu echipa gălățeană. După victoria din tur, scor 21 - 14, de la Galați, RC Bârlad a câștigat și jocul retur de la Bârlad, scor 46 - 28. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger