Home » » Se reaprinde nocturna pe stadionul ”Oțelul”

Se reaprinde nocturna pe stadionul ”Oțelul”

sursa foto: dolce-sport.ro


Federația Română de Fotbal a publicat programul după care se vor disputa meciurile din manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Câștigătoarea Ligii a IV-a Galați, Suporter Club Oțelul Galați, va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, sâmbătă, 24 iunie, pe stadionul ”Oțelul”, în nocturnă, de la ora 20.00, cu cei de la Unirea Mircești - campioana județului Iași. Pentru a obține promovarea în Liga a III-a echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur, de la Iugani - Mircești, când au pierdut, scor  0 - 1.  Returul barajului de promovare în Liga a III-a va fi primul meci pe care SC Oțelul, club înființat de suporteri în vara anului trecut, îl va disputa la lumina reflectoarelor.  

Ultimul meci de pe stadionul ”Oțelul”, disputat în nocturnă, a fost în urmă cu un an și aproape trei luni. În etapa a 25-a din Liga a II-a, la data de 27 martie 2016, FC Oțelul a jucat cu Rapid București, joc pierdut de FC Oțelul, scor  0 - 3.  

Jocul SC Oțelul - Unirea Mircești nu va fi singurul de la barajul de promovare în Liga a III-a ce se va disputa în nocturnă. Petrolul Ploiești va juca în aceeași zi, de la aceeași oră, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, cu Dentaş Tărtăşeşti, Dâmbovița. În tur Petrolul s-a impus, scor 3 - 0. Tot în nocturnă, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, vor juca și cei de la FC Gârceni, Vaslui, cu  Victoria Traian, Brăila, pe stadionul ”Municipal” din Vaslui. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger