Home » » VOLEI: Adversar din Cehia pentru Arcada în 16-imile Cupei CEV

VOLEI: Adversar din Cehia pentru Arcada în 16-imile Cupei CEVLa sediul Confederației Europene de Volei s-a stabilit, miercuri, programul viitoarei ediții a cupelor europene. Echipa masculină de volei Arcada Galați va juca în noua ediție a cupelor europene în Cupa CEV. În turul doi, 16 -imi, al celei de a doua competiții continentale echipa gălățeană va juca cu cei de la Klando Volejbal, Cehia. Meciul tur este programat în intervalul 5 - 7 decembrie, în Cehia, iar returul 19- 21 decembrie, la Galați. 

Dacă va trece de Klando Volejbal echipa gălățeană va juca în turul următor al Cupei CEV cu învingătoarea din OK Novi Pazar, Serbia - echipă cu care Arcada a jucat primul meci din istorie în cupele europene, și o echipă venită din Liga Campionilor. 

Pentru echipa gălățeană va fi a treia prezență consecutivă în cupele europene. Sezonul trecut Arcada a fost eliminată în 16-imile Cupei CEV de Vojvodina Novi Sad, Serbia, după 0 - 3 în Serbia și 3 - 2 la Galați.  

Altfel, la nivelul lotului s-au înregistrat câteva mutări, a venit Marian Bala, detalii aici, a plecat Miroslav Gradinarov, detalii aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger