Home » » VOLEI: Lucas Rangel, cel mai bun centru din campionatul Greciei, cea mai recentă achiziție de la Arcada

VOLEI: Lucas Rangel, cel mai bun centru din campionatul Greciei, cea mai recentă achiziție de la Arcada

sursa foto: worldofvolley.com


Echipa masculină de volei Arcada Galați continuă achizițiile pentru sezonul viitor. După transferul coordonatorului echipei naționale a Greciei, Dimytro ”Dima” Filippov, clubul gălățean a reușit să transfere un alt jucător ce provine din campionatul Greciei, brazilianul Lucas Victor Rangel. Ultima achiziție a gălățenilor este un jucător de 26 de ani,  2,08 metri, și evoluează pe postul centru. Sezonul trecut Rangel a jucat pentru Panathinaikos Atena și a fost desemnat cel mai bun centru din campionatul Greciei. 

”Am căutat, și căutăm în continuare, să formăm un lot cât mai valoros, reușind totodată să fim cat mai bine acoperiși pe fiecare post in parte. Încercăm în continuare să mai transferam doi - trei jucători de valoare, pe doua posturi cheie: universal și secund. În acest sens staff-ul tehnic lucrează temeinic pentru a găsi cele mai bune variante”, ne-a spus vicepreședintele Marius Pîrvu despre campania de achiziții a clubului gălățean. 

Pe lângă cele două transferuri din campionatul Greciei, Dima Filipov și Lucas Rangel, clubul Arcada a mai transferat până acum alți trei jucători: Marian Bala, fost la SCMU Craiova, Luka Suljagic (Muntenegru) şi Neven Majstorovic (Serbia), componenți ai echipelor naționale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger