Home » » BASCHET: Clubul Phoenix participă la EKO Basket Camp

BASCHET: Clubul Phoenix participă la EKO Basket CampClubul Phoenix, club recunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă sectorului juvenil, va fi reprezentat în acest zile la un campus internațional de baschet, EKO Basket Camp. Campusul este la a doua ediție, clubul gălățean este la a doua prezență, și se desfășoară în această perioadă în Seria, la Kopaonic. Alături de antrenorul Andrei Maxim la stagiul de pregătire din Serbia participă sportivii: Vlad Ioan, Eduard Păuc, Alexandru Păuc, Daria Buhăescu, Albert Dănăilă, Robert Ageroaie, Matei Leonte. 

Clubul Phoenix este singurul din România cu structura completă, cu echipe de seniori în Liga Națională masculin și feminin, cât și în ceea ce privește Centrul de Copii și Juniori, piramida completă până la nivelul echipelor de baby baschet. De altfel, în aceste zile doi dintre sportivii crescuți la clubul gălățean, Teodora Neagu și Adrian Guțoaia, se pregătesc, împreună cu echipele naționale ale României pentru Jocurile Francofoniei respectiv FIBA Eurobasket 2017.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger