Home » , » BASCHET: Clubul Phoenix va fi reprezentat de Alexandra Dumitrache la Jocurile Francofoniei

BASCHET: Clubul Phoenix va fi reprezentat de Alexandra Dumitrache la Jocurile FrancofonieiÎn perioada 21 - 30 iulie, în Coasta de Fildeș, la Abidajan, echipa națională de baschet feminin a României, ”acvilele”, va participa la Jocurile Francofoniei 2017. La ediția din acest an clubul Phoenix va fi reprezentat de Alexandra Dumitrache, sportivă ce a jucat sezonul trecut în LNBF pentru echipa feminină Phoenix, și Teodora Neagu, jucătoare crescută și formată la Centrul de Copii și Juniori Phoenix Galați. 

”Acvilele” au programată duminică, 2 iulie, demararea pregătirilor pentru Jocurile Francofoniei. Premergător turneului din Coasta de Fildeș echipa națională a României va susține un stagiu de pregătire în Tunisia, unde sunt programate și trei meciuri de pregătire, cu Mali și Tunisia, două jocuri. 

România va juca în Grupa A la Jocurile Francofoniei 2017, iar adversarele ”acvilelor” vor fi: Camerun, Tunisia, cât și o reprezentantă a provinciei canadiene Quebec.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger