Home » , , » BASCHET: Florin Nini va pregăti echipa națională la Jocurile Mondiale Universitare

BASCHET: Florin Nini va pregăti echipa națională la Jocurile Mondiale Universitare

sursă foto: Ziarul Dâmbovița


La doi ani după ce a condus echipa națională feminină a României la EuroBasket 2015, (Campionatul European), competiție organizată în România și Ungaria, antrenorul gălățean Florin Nini revine la echipele naționale. De această dată tehnicianul echipei de băieți a clubului Phoenix va pregăti echipa națională universitară masculină a României, la Jocurile Mondiale Universitare. 

Florin Nini, președintele și fondatorul clubului Phoenix, este unul dintre cei mai titrați antrenori gălățeni. În anul 2012 a pregătit CSM Târgoviște - feminin, echipă cu care a câștigat Cupa României și campionatul. În sezonul următor a devenit primul tehnician român care a antrenat în Euroliga, echivalentul Ligii Campionilor de la fotbal sau handbal. Performanțele de la Târgoviște l-au propulsat, în anul 2015, la echipa națională feminină a României cu care a participat la EuroBasket. În ultimele trei sezoane a revenit la Galați, la clubul Phoenix, unde a promovat în Liga Națională cu echipa masculină, cu care a reușit calificarea în play-off, la chiar sezonul de debut în prima ligă masculină de baschet.             

Ediția din acest an a Jocurilor Universitare se va disputa între 19 și 30 august, în Taipei. La Jocurile Mondial Universitare echipa României va juca după programul: 20 august, cu Cehia, 21 august, cu Estonia, 23 august, cu Emiratele Arabe Unite, 24 august, cu Statele Unite ale Americii, 25 august, cu Argentina. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger