Home » , » FOTBAL: Avântul Valea Mărului și Sporting Liești au susținut primele meciuri de pregătire ale verii

FOTBAL: Avântul Valea Mărului și Sporting Liești au susținut primele meciuri de pregătire ale veriiEchipele gălățene din Liga a III-a au început seria meciurilor amicale. Două dintre reprezentantele Galațiului în viitoarea ediție a Ligii a III-a, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești, au susținut miercuri primele meciuri de pregătire. Revelația precedentei ediții din al treilea eșalon, seria I, Avântul Valea Mărului, a susținut primul meci de verificare pe terenul colegei de serie Sportul Chiscani - Brăila. Meciul test s-a încheiat la egalitate, scor 2 - 2, după ce la pauză scorul a fost tot egal, 1 - 1. 

Cele două goluri ale vălmărenilor au fost marcate de: Gîrleanu și Petică. În jocul cu cei de la Chiscani echipa gălățeană a rulat  mai mulți jucători în probe. Pentru Avântul Valea Mărului urmează un nou meci amical, sâmbătă, 29 iulie, vălmărenii vor juca la Focșani, pe terenul nou promovatei în Liga a III-a, CSM Focșani. 

Altfel, o altă echipă gălățeană din Liga a III-a,  Sporting Liești a susținut miercuri primul meci de pregătire, joc câștigat de echipa din Liești, scor 3 - 0 cu cei de la LPS Galați. Sâmbătă, 29 iulie, Sporting Liești va juca un meci amical cu cei de la SC Oțelul, echipă nou promovată în Liga a III-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger