Home » » FOTBAL: Carmen Marcu și Maria Stamate, convocate la echipele naționale ale României

FOTBAL: Carmen Marcu și Maria Stamate, convocate la echipele naționale ale RomânieiOdată cu reluarea pregătirilor pentru viitorul sezon competițional la FC Universitatea, clubul de fotbal feminin, au reapărut convocările la echipele naționale. Conform președintelui, și unul dintre antrenorii, Gabriel Călinescu, cea mai bună marcatoare din ligile interne ale României, Carmen Marcu, a fost convocată la echipa națională sub 17 ani a României. ”Tricolorele” sub 17 ani vor susține, între 28 iulie și 5 august, un stagiu de pregătire la Timișoara. În cadrul acțiunii de la Timișoara, echipa României va susține și două meciuri de verificare cu echipa similară a Serbiei.  

Președintele FC Universitatea ne-a mai spus că o altă jucătoare a clubului, Maria Stamate, urma să fie convocată la echipa națională de senioare a României pentru turneul ”Balaton Cup”, de la Balatonfüred, Ungaria, turneu ce se va disputa între 28 și 30 iulie. Din cauza unei accidentări Maria Stamate va rata convocarea, în premieră, la prima reprezentativă a României. Dacă se va reface în timp util Maria Stamate va juca pentru reprezentativa sub 18 ani, de unde a primit de asemenea convocare. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger