Home » » FOTBAL: Damian Băncilă va antrena SC Oțelul

FOTBAL: Damian Băncilă va antrena SC Oțelul

foto: ascotelul.ro


Suporter Club Oțelul Galați, club promovat recent în Liga a III-a, a anunțat numele antrenorului cu care va aborda viitorul sezon, stagiune în care își propune promovarea în Liga a II-a. Al doilea antrenor principal din istora echipei suporterilor este Damian Băncilă, fost jucător al Oțelului. Antrenorul de 49 de ani a mai pregătit în cariera lui: CSM Focșani, CS Panciu, Politehnica Galați, FC Oțelul II - toate în Liga a III-a, și FCM Dunărea Galați în Liga a II-a. La SC Oțelul Damian Băncilă va colabora cu antrenorul secund Eugen Baștină și preparatorul fizic Alexandru Ciobanu.    

Altfel, pe lista de achiziții a echipei suporterilor a mai apărut un nume, Alexandru Chebac, 25 de ani, fiul fostului jucător al Oțelului, Ionel Chebac. Produs al Centrului de Copii și Juniori Oțelul, Alexandru Chebac a mai jucat pentru: FC Oțelul II, Delta Tulcea, Dunărea Călărași și Academica Clinceni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger