Home » » FOTBAL: FC Universitatea - al doilea atac ca eficiență din serie. Carmen Marcu, cea mai bună marcatoare din România

FOTBAL: FC Universitatea - al doilea atac ca eficiență din serie. Carmen Marcu, cea mai bună marcatoare din România


Echipa de fotbal feminin a orașului, FC Universitatea, a încheiat cel de la doilea sezon de existență pe locul cinci în seria I din Liga I - liga secundă feminină. Într-un clasament al eficacității ofensive, dintre echipele din serie, gruparea gălățeană este a doua ca număr de goluri marcate. 

Cu 50 de goluri marcate în 14 jocuri, ”panterele negre” sunt întrecute la acest capitol doar de Universitatea Alexandria, echipă ce a câștigat seria și a promovat în Superliga - prima ligă feminină, echipa din Alexandria fiind singura, din toată Liga I, care nu a pierdut punct(e) în ediția recent încheiată a ligii secunde feminine. Fetele de la Universitatea au fost detronate din poziția de lider în chiar ultima etapă a sezonului. Universitatea Alexandria a realizat scorul campionatului, 18 - 0, cu ultima clasată CSM Pașcani și a ajuns la 64 de goluri marcate.

Cele mai multe goluri au fost marcate de Carmen Marcu. Componentă a echipelor naționale de juniori Carmen Marcu, a marcat în actuala ediție a Ligii I 27 din cele 50 de goluri. Conform președintelui, și unul dintre antrenori, Gabriel Călinescu, Carmen Marcu a marcat în sezonul recent încheiat 30 de goluri fiind cea mai bună marcatoare din ligile feminine din România. ”Avem al doilea atac din seria noastră și o  avem în echipa pe Carmen Marcu golgheterul României cu 28 de goluri marcate în campionat și unul în Cupa României”, ne-a spus Gabriel Călinescu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger