Home » » FOTBAL: SC Oțelul și-a stabilit programul meciurilor amicale

FOTBAL: SC Oțelul și-a stabilit programul meciurilor amicaleSuporter Club Oțelul Galați, club promovat în această vară în Liga a III-a a anunțat programul meciurilor de pregătire. Astfel, jocurile de verificare vor debuta sâmbătă, 29 iulie, la Galați, iar adversari vor fi o altă echipă de Liga a III-a, Sporting Liești, locul  7 în seria I, sezonul trecut probabil viitoare colegă de serie. Vineri, 4 august, SC Oțelul are programat meci de verificare cu cei de la Sportul Chiscani, Brăila, locul 14 în seria I, Liga a III-a sezonul trecut, iar sâmbătă, 12 august, SC Oțelul va juca cu o altă echipă reînființată de suporteri Suporter Spirit Farul Constanța - recent promovată în Liga a III-a, echipă cu care SC Oțelul a susținut o dublă amicală în pauza competițională din precedentul sezon. Un alt meci de verificare va fi jucat de SC Oțelul, sâmbătă, 19 august, cu echipa secundă a celor de la Viitorul Constanța, locul 4 în seria a II-a în sezonul recent încheiat de Liga a III-a.  

Până la startul Ligii a III-a, programat pentru sâmbătă, 26 august, SC Oțelul va mai susține alte două meciuri de verificare, la datele 9 și 16 august, iar adversarii urmează să fie stabiliți. Termenul limită de înscriere în Liga a III-a este 20 iulie, iar programul și componența seriilor urmează să fie anunțate de FRF.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger