MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo își cunoaște adversarii de la turneul final al Campionatului Național

34
Între 12 și 15 iulie, la Bacău, cele mai bune 20 de echipe din România vor susține meciurile din cadrul turneului final al Campionatului Național de Minifotbal. La ediția din acest an Campionatului Național din Galați va participa Ajax Dulcisimo – campioana județeană. 
Federația de Minifotbal din România a stabilit componența celor patru grupe de la turneul final. Ajax Dulcisimo a fost repartizată în Grupa B, iar adversarele vor fi: FC Nedav Arad, Golden Boys Bacău, Phoenix Craiova și Juventus Sibiu – campioana din 2013 și 2015.  
Calificarea la turneul final al Campionatului Național a fost obținută de Ajax Dulcisimo, la finalul săptămânii trecute, la Brașov, unde a încheiat pe locul trei Campionatul Regional Sud – Est. Pentru Ajax Dulcisimo – campioana județeană în ultimele două ediții, va fi a doua participare consecutivă la turneul final al Campionatului Național. Sezonul trecut echipa gălățeană s-a oprit în faza grupelor, rezultatele obținute fiind: o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare, și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Și participarea la turneul final de sezonul trecut a fost obținută de Ajax Dulcisimo în urma unui turneu regional, Nord – Est, câștigat de gălățeni cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal