Home » , » MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo a pierdut jocul din deschiderea Campionatului Național

MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo a pierdut jocul din deschiderea Campionatului NaționalMiercuri, la Bacău, a debutat ediția din acest an a Campionatului Național de Minifotbal - turneul final. La ediția din acest an a Campionatului Național participă cele mai bune 20 de echipe din România. Județul Galați este reprezentat de campioana Ajax Dulcisimo, echipă ce și-a obținut dreptul de a juca la turneul final după ce a încheiat Campionatul Regional Sud - Est de la Brașov pe locul trei.    

Actuala ediție a turneului final a fost deschisă de jocul dintre gazdele Golden Boys Bacău și gălățenii de la Ajax Dulcisimo, iar jocul a fost câștigat de reprezentanta gazdelor, scor 2 - 0. Joi, 13 iulie, la competiția de la Bacău Ajax Dulcisimo are programate două jocuri. de la ora 11.00, echipa gălățeană va juca cu cei de la  FC Nedav Arad, iar de la ora 19.00, Ajax Dulcisimo va juca cu fosta campioană Juventus Sibiu. Vineri, în ultimul meci din faza grupelor Ajax va întâlni, de la ora 15.00, Phoenix Craiova. 

Ajax Dulcisimo este prezentă pentru al doilea sezon consecutiv la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. În acest sezon obiectivul gălățenilor este calificarea în faza sferturilor de finală. Pentru a îndeplini obiectivul gălățenii trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri la finalul jocurilor din grupe. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger