Home » » RUGBY: RCM Galați a câștigat ”Kavala Beach Rugby”

RUGBY: RCM Galați a câștigat ”Kavala Beach Rugby”Timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, Rugby Club Municipal Galați a participat, la Kavala, în Grecia, la turneul internațional de rugby pe plajă ”Kavala Beach Rugby”, competiție la care au participat echipe din Grecia, Bulgaria și România. Turneul din Grecia a fost ultima repetiție a gălățenilor înaintea meciurilor din Divizia Națională de Seniori, rugby 7. 

În prima fază a competiției, grupa, RCM Galați a obținut rezultatele: 13 - 1 cu Salonic, 7 - 1 cu Gunners, 6 - 0 cu Hydra. Apoi, în a doua fază gălățenii au trecut de Pyrixios cu 9 - 0 și de Gunners cu 5 - 0. Fără înfrângere în primele faze ale turneului gălățenii au întâlnit în semifinalele turneului echipa Sofia Wolves, Bulgaria, de care au trecut cu scorul 5 - 1. Victoria din semifinală a propulsat echipa gălățeană în finala turneului, finală câștigată cu scorul 8 - 0, în fața celor de la Hydra. 

Competiția din Grecia a fost abordată de echipa gălățeană cu lotul: Gabriel Dănăilă, Gabriel Partenie, Cristi Boboc, Constantin Badea, Ionuț Cucu, Cristian Bianu,  Costel Daniel Dușacovschi, Gabriel Cotici. Antrenor: Marius Secuianu.  

Pentru RCM Galați urmează debutul în ediția 2017 a Diviziei Naționale de Seniori, rugby 7. Sâmbătă, 5 august, la Arad, gălățenii vor începe cursa de apărare a titlului obținut sezonul trecut în DNS, rugby 7. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger