BASCHET: Primele transferuri și la echipa feminină Phoenix

40
După ce a perfectat primele mutări la echipa masculină Clubul Phoenix anunță primele legitimări pentru sezonul viitor și la echipa feminină. Astfel, clubul gălățean a înregimentat trei jucătoare gălățence, ce vor evolua în LNBF din sezonul viitor. Alina Stan, Claudia Cristea și Maria Vreme, jucătoare crescute la Liceul cu Program Sportiv Galați, vor evolua pentru Phoenix în viitoarea ediție a LNBF. Cele trei jucătoare au evoluat în precedentul sezon pentru echipa secundă Phoenix, în Liga I, iar pe finalul stagiunii precedente au jucat și pentru echipa de LNBF. 

”Ne bucurăm că avem șansa să le oferim tinerilor gălățeni de valoare să se afirme și, în același timp, de faptul că vom avea în componența lotului sportivi din Galați, așa cum am și obișnuit publicul până acum. Sunt trei fete pe care noi le-am urmărit, sunt fete serioase și talentate, depinde numai de ele să facă pasul următor în cariera lor. Țin pe această cale să îi mulțumesc și antrenoarei Andrada Miron, cea care le-a crescut și le-a educat exemplar atât în sport, cât și în afara lui”, a spus președintele Phoenix Galați, Florin Nini, pentru site-ul oficial al clubului. 

În prima etapă din LNBF, 4 octombrie, Phoenix va juca pe terenul campioanelor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Înainte de debutul în Liga Națională Phoenix va juca meciurile din turul I al Cupei României cu CSU Alba Iulia. Turul, 27 septembrie, la Galați, returul, 30 septembrie, la Alba Iulia.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal