PUBLICITATE

Home » , » Cosmin Ilaș: ”Avem promisiuni că la rectificarea bugetară vom primi o sumă mult mai mare decât am primit-o deja”

Cosmin Ilaș: ”Avem promisiuni că la rectificarea bugetară vom primi o sumă mult mai mare decât am primit-o deja”Vicepreședintele Suporter Club Oțelul Galați, Cosmin Ilaș, a anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că la rectificarea bugetară echipa suporterilor va primi, din partea autorităților locale, o sumă mult mai mare decât cea primită la prima repartizare a bugetului.  ”Am  fost la o întâlnire cu reprezentanții Primăriei, cu domnul city - manger Marius Humelnicu și cu domnul viceprimar Enache. Ei și-au reîntărit sprijinul pe care îl vor acorda. Nu am detalii despre ce sumă ne putem baza la rectificarea bugetară. Oricum, avem promisiuni că va fi mult mai mare decât am primit-o deja. În momentul în care se va ști ce suma se va primi, toată lumea va ști ce sumă s-a primit, pe același principiu al transparenței”.  

Altfel, legat lipsa de transparență invocată de membrii galeriei Cosmin Ilaș a spus: ”Nu îmi explic de ce membrii galeriei spun că nu este transparență. Încerc să discut cu ei să îmi explice pe ce se bazează. Spuneau că nu li s-a mai transmis cine vine și cine pleacă. Discuția asta am avut-o cu mult timp în urmă cu ei. Au fost de acord că nu este treaba lor partea sportivă. Ei vor ca clubul să meargă bine. Noi am angajat oameni profesioniști, nu ne băgăm peste ei. Nici eu, nici domnul Moisescu, nu ne băgăm peste ei. I-am angajat, le-am dat obiectivul, sperăm sp îl îndeplinim”.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger