Home » , » Cristi Munteanu: ”Antrenorul Oțelului are o mare obligație și răspundere, din moment ce toată lumea vrea să promoveze”

Cristi Munteanu: ”Antrenorul Oțelului are o mare obligație și răspundere, din moment ce toată lumea vrea să promoveze”Legenda Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv Pro FM Lider FM despre schimbarea antrenorului de la Suporter Club Oțelul Galați. ”Nu pot să vorbesc de Damian Băncilă, pentru că nu îl cunosc. Îmi pare rău de Stelian Bordeianu, ar fi trebuit să continue. Nu știu ce s-a întâmplat. Era frumos să continue. Sper ca noul antrenor să aibă succes. Are o mare obligație și răspundere, din moment ce toată lumea vrea ca Oțelul să promoveze”.   

Legat de cel mai recent rezultat din meciurile amicale al SC Oțelul, 0 - 3 cu petrolul Ploiești, în finala turneului de la Brașov, cel supranumit ”Babicu”, a spus că în meciurile amicale nu este important rezultatul. ”A fost un meci de pregătire, un meci amical, fără miză. În meciurile amicale urmărești, ca antrenor, cu totul altceva decât rezultatul final. Contează și rezultatul, dar în ultimul rând. În meciurile amicale vezi unde te afli cu condiția fizică, vezi în ce stadiu de omogenitate ai adus echipa, sunt alte lucruri de urmărit”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger