Home » , , » Cristi Munteanu: ”În Liga a III-a nu va fi ușor pentru Oțelul”

Cristi Munteanu: ”În Liga a III-a nu va fi ușor pentru Oțelul”Legenda roș - alb - albastră, Cristi Munteanu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că SC Oțelul va avea de furcă în Liga a III-a mai ales la meciurile din deplasare. ”În Liga a III-a nu va fi ușor. Acolo vor întâlni echipe cu teren foarte prost, echipe muncitorești, harnice și cu răutate. Echipa trebuie să fie pregătită pentru un sezon greu, în momentul ăsta nu cred că fanii Oțelului se gândesc ca echipa să nu promoveze în Liga a II-a. Jucătorii trebuie să fie atenți să își ia toate măsurile, nu le va fi ușor”.    

Despre continuarea în Liga 3 celor de la Metalosport, Cristi Munteanu a spus: ”E bine că nu dispare o echipă din Galați, e bine că vor continua. Fotbalul gălățean are de câștigat prin această continuare a celor de la Metalosport. Sunt jucători care nu puteau să prindă lotul Oțelului, mai rămâneau jucători pe lângă, e bine ca în oraș mai este o echipă unde să evolueze”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger