Home » » FOTBAL: Avântul Valea Mărului a obținut o nouă victorie în meciurile amicale

FOTBAL: Avântul Valea Mărului a obținut o nouă victorie în meciurile amicaleEchipa gălățeană de Liga a III-a Avântul Valea Mărului a susținut sâmbătă pe teren propriu, stadion ”Prof. Costică Popovici” un nou meci de pregătire. Adversara vălmărenilor în cel de al cincilea meci de pregătire a fost gruparea gălățeană de Liga a IV-a Muncitorul Ghidigeni. Jocul cu echipa din Ghidigeni a fost câștigat de Avântul Valea Mărului, scor 5 - 0. Golurile au fost marcate de: Ionuț Cristian (două), Gârleanu, Petică și Roșu. Următorul meci de pregătire pentru Avântul Valea Mărului este programat pentru miercuri, 16 august, iar adversarul urmează să fie anunțat. 

Debutul în noul sezon pentru Avântul Valea Mărului este programat pentru 23 august, în turul doi național al Cupei României, adversarul urmează să fie stabilit de FRF, iar în Liga a III-a meciul de debut în noul sezon este programat pentru 26 august. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger