Home » » FOTBAL: FC Universitatea și-a stabilit programul meciurilor amicale

FOTBAL: FC Universitatea și-a stabilit programul meciurilor amicaleEchipa de fotbal feminin FC Universitatea a revenit de ceva timp la antrenamente. Pregătirile se desfășoară pe plan la local la stadionul ”Siderurgistul” și ”Dunărea 2”, urmând ca în perioada următoare să susțină mai mult meciuri de pregătire. 

Președintele și unul dintre antrenorii echipei, Gabriel Călinescu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre adversarele din meciurile amicale ale ”panterelor negre”. ”În data de 19 august, vom juca, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, un meci cu echipa jurnaliștilor, urmând ca pe 27 august să jucăm pe terenul celor de la Fair - Play București, urmând ca meciul revanșă să îl jucăm pe 9 sau 10 septembrie. Până la primul meci oficial vrem să mai jucăm unul sau două meciuri amicale”, a spus președintele Gabriel Călinescu. 

În prima etapă din noua ediție a Ligii a II-a FC Universitatea va juca duminică, 17 septembrie, pe terenul nou promovatei Onix Râmnicu Sărat. Primul meci pe teren propriu va fi jucat de FC Universitatea la 1 octombrie, cu Armonia Dolhești. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger