Home » , » FOTBAL: Meciuri amicale pentru Avântul Valea Mărului și SC Oțelul

FOTBAL: Meciuri amicale pentru Avântul Valea Mărului și SC OțelulDouă dintre echipele gălățene din Liga a III-a au programate astăzi noi meciuri de verificare. La Valea Mărului, de la ora 11.00, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, Avântul Valea Mărului va juca al cincilea meci de pregătire în compania echipei gălățene de Liga a IV-a Muncitorul Ghidigeni, deși inițial era programat un joc cu cei de la Gloria Ivești. Până la jocul cu echipa din Ghidigeni vălmărenii au înregistrat următorul bilanț în meciurile de pregătire: două victorii (4 - 2 cu CSM Focșani și 2 - 0 cu Sporting Liești), o remiză (2 - 2 cu Sportul Chiscani) și o înfrângere (1 - 2 la CSM Focșani).  

De la ora 10.30, la Galați, pe stadionul ”Oțelul”, nou promovata în Liga a III-a, Sc Oțelul, va juca cu cei de la Delta Tulcea. Pentru SC oțelul va fi al treilea meci de pregătire, în precedentele două jocuri, disputate în cadrul turneului de la Brașov Memorial ”Nicolae Pescaru”. Bilanțul nou promovatei de până acum în meciurile amicale: o victorie, scor 4 - 2 (după executarea loviturilor de departajare). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger