Home » , , » FOTBAL: Trei echipe noi au depus cerere de înscriere în Liga a IV-a

FOTBAL: Trei echipe noi au depus cerere de înscriere în Liga a IV-aSezonul fotbalistic județean este aproape de debut. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre echipele care au depus cere de înscriere în primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a. ”Pentru Liga a IV-a înscrierile pentru noul sezon se pot face până la data de 15 august. Deocamdată, ca și noutăți, echipe care au depus cere de înscriere în Liga a IV-a avem: Agrostar Tulucești, Viitorul Umbrărești și o nouă echipă din Galați, echipa Universității Dunărea de Jos, echipe care doresc să activeze în Liga a IV-a”. 

Președintele AJF Galați a anunțat că față de sezonul trecut, în proporție de 90% în Liga a IV-a nu va mai evolua echipa CSȘ Tecuci, din cauza lisei sprijinului din partea autorităților locale. ”Dintre echipele de sezonul trecut avem și o surpriză neplăcută, echipa din Tecuci nu a reușit să obțină sprijinul comunității locale, deși a primit promisiuni. Am organizat acolo, sezonul trecut, finala Cupei României a fost deschidere din partea comunității locale, dar nu se reușește nimic, nu știu ce se întâmplă acolo”.     

Legat de echipa Universității Dunărea de Jos, Liviu Ciubotariu a mai spus:  ”Nu știu exact de obiectivele echipei Universității, din ce am citit a fost inițial vorba despre o colaborare cu Metalosport pentru Liga a III-a. Nu s-a realizat, după care au venit la Asociația Județeană de Fotbal Galați cu cerere de înscriere în Liga a IV-a. ACS Universitatea Dunărea de Jos este numele echipei, ar fi vrut Universitatea , dar nu se poate, Universitatea este clubul de fotbal feminin. Nu știu pe ce stadion vor evolua, ei au stadionul ”Portu Roșu” care este într-o stare deplorabilă. Nu știu care sunt obiectivele lor pe termen scurt sau lung, să vedem dacă vor fi acceptați în Liga a IV-a de celelalte echipe”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger