Home » , » FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi joacă miercuri, la Buzău, în primul tur național al Cupei României

FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi joacă miercuri, la Buzău, în primul tur național al Cupei RomânieiGruparea de Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi - câștigătoarea fazei județene Galați a Cupei României, va debuta miercuri în faza națională a Cupei României. Gruparea din Slobozia Conachi va juca în turul I al Cupei la Buzău, pe stadionul ”Gloria” cu câștigătoarea fazei județene Buzău a Cupei României, FC Buzău. Meciul se joacă într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul buzoienilor, conform tragerii la sorți a Federației Române de Fotbal. 

FC Buzău este nou promovată în Liga a IV-a Buzău, iar în finala fazei județene a Cupei Buzău a trecut, scor 2 - 1, de cei de la Voința Lanurile, într-o finală disputată pe stadionul ”Gloria” din Buzău. Cei de la Slobozia Conachi au câștigat dreptul de a juca în tururile naționale din Cupa României după ce au trecut de Unirea Braniștea cu scorul general 7 - 6, după prelungiri și lovituri de departajare. Jocul de la Buzău va fi arbitrat de Marius Chițu din Târgoviște, iar la cele două linii vor fi: Florin Pucheanu - din Ulmi, Dâmbovița, și Petruța Iugulescu din Târgoviște.   

În primul tur național al Cupei României participă cele 42 de câștigătoare din fazele județene a Cupei României cât și zece echipe din Liga a III-a. În turul următor al Cupei vor intra în competiție și cele trei echipe gălățene de Liga a III-a, Avântul Valea Mărului, Sporting Liești și Metalosport.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger