Home » , , » FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a obținut calificarea în turul secund al Cupei

FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a obținut calificarea în turul secund al CupeiGruparea gălățeană de Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi, câștigătoarea fazei județene Galați a Cupei României, a obținut calificarea în turul secund al Cupei. Într-un meci disputat la Buzău, pe stadionul ”Gloria”, echipa gălățeană a trecut de cei de la FC Buzău cu scorul 3 - 2.      

”Zimbrii” au fost echipa care a condus de fiecare dată pe parcursul jocului, iar golurile au fost marcate de: State din penalty, Ovidiu Lupu (nimeni altul decât directorul echipei de Liga a III-a  Avântul Valea Mărului), Petrișor Tudosă din penalty. 

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi au jucat: Stoica - Florin Grigoraș, Ruben Codreanu, Marian Grigoraș, Ghișan, Cazacu, Lupu, Năpîrlică, Tudosă, State, Spânache. Au mai jucat:  Boghean, Toma, Timofte. Antrenor: Sorin Anghel. De remarcat că echipa din Slobozia Conachi a înregimentat trei dintre jucătorii cu care SC Oțelul a promovat recent în Liga a III-a: Ruben Codreanu, Iulian Năpîrlică și Petrișor Tudosă. 

La jocul de la Buzău echipa gălățeană a fost susținută de un grup restrâns de suporteri care au afișat mesajul: ”Am venit de la Galați să vă dăm o veste: astăzi drumul vostru în Cupă se sfârșește!”, conform Liga 4 Galați.

Turul secund al Cupei Românie este programat să se dispute miercuri, 23 august, începând cu ora 17.30. În această fază a Cupei Galațiul va fi reprezentat de patru echipe, cele trei de Liga a III-a: Avântul Valea Mărului, Sporting Liești, Metalosport, plus Zimbrul Slobozia Conachi.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger