Home » , » FUTSAL: United a câștigat Cupa Dunării - Memorial ”Nicolae Rainea” după o finală spectaculoasă cu Dunărea Călărași

FUTSAL: United a câștigat Cupa Dunării - Memorial ”Nicolae Rainea” după o finală spectaculoasă cu Dunărea CălărașiUnited Galați - vicecampioana Ligii I de futsal, a câștigat o nouă ediție a Memorialului ”Nicolae Rainea”. După victoria de ieri, scor 3 - 2, în semifinalele competiției cu cei de la Imperial Miercurea Ciuc, echipa gălățeană a învins, scor 7 - 4, Dunărea Călărași în finala Memorialului după o finală ce a avut toate ingredientele pentru un joc de futsal reușit. 

La pauză United a intrat în avantaj 3 - 0. Scorul a fost deschis de Octavian Cireș, cu 11.40 înainte de finalul reprizei, după o pasă   inteligentă a lui Adrian Lașcu. Câteva minute mai târziu United a dublat avantajul la o fază 100% braziliană, Borges a pasat Varela a marcat. Pasatorul de la primul gol și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu 4.18 înainte de pauză Borges a dus United în avantaj. La pauză s-a United a intrat în fără gol primit și datorită portarului Wellington da Silva care a apărat inclusiv două lovutri de penalitate de la zece metri. 

United s-a desprins la 5 - 0 imediat după pauză, prin reușitele lui Octavian Cireș și Andrei Apostol. La jumătatea părții secunde United a avut o cădere în joc iar oaspeții, pregătiți de antrenorul - jucător Marian Șotârcă, fostul jucător al United, au marcat de trei ori consecutiv și s-au apropiat la 5 - 3. Mai mult oaspeții se puteau apropia la un singur gol, dar portarul Wellington a intervenit salvator la o ocazie importantă a oaspeților. Imediat au apărut nervii iar unul dintre jucătorii de  la Călărași a fost eliminat. Superioritatea a fost fructificată la maximum de Adrian Lașcu care a desprins United din nou la trei goluri, scor 6 - 3. În finalul jocului și United a jucat în inferioritate numerică după ce portarul Wellington da Silva a fost eliminat, după două cartonașe galbene. Chiar dacă la primele atacuri ale oaspeților s-a opus cu succes Andrei Dinicuță, înlocuitorul lui Wellington, a fot învins cu 2.02 înainte de final de Marian Șotârcă. Până la finalul jocului United a mai marcat o dată prin Andei Apostol, cu zece secunde înainte de final, iar cele două echipe au ratat câte o lovitură de penalitate. 

United: Wellington da Silva, Andrei Dinicuță - portari; 

Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Octavian Cireș, Alin Nica; 

Andrei Apostol, Vasile Boubătrân, Kailon Borges, Guilherme Varela, Robert Crișan; Antrenor: Cosmin Gherman.

    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger