PUBLICITATE

Home » , » Gabriel Călinescu, despre lupta pentru promovare și situația medicală a echipei

Gabriel Călinescu, despre lupta pentru promovare și situația medicală a echipeiPreședintele clubului de fotbal feminin Universitatea Galați, Gabriel Călinescu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre adversarele cu care se va lupta pentru promovarea în Liga I. ”În cazul în care vom primi suma de care avem nevoie la rectificarea bugetară, ne vom lupta la promovarea în prima ligă - Liga I. Ne vom lupta cu Selena Constanța - club care a primit o sumă consistentă la rectificarea bugetară, Viitorul Reghin și, probabil, Navobi Iași. Cei de la Iași au jucat sezonul trecut în prima ligă și doresc să revină în primul eșalon”.   


În timpul sezonului trecut gruparea gălățeană a avut lotul decimat de accidentări, două dintre jucătoare fiind și acum indisponibile. Despre situația medicală a lotului Gabriel Călinescu a spus la Lider Sportiv: ”Am avut opt fete care au necesitat investigații medicale. Cinci dintre ele au beneficiat de recuperare la o clinică din oraș, în timp ce Alexandra Ivan și Georgiana Stratu au fost operate de ruptură de menisc respectiv ruptură de ligamente. Alexandra Ivan va reveni pe teren în luna septembrie, sperăm din prima etapă, în timp ce Georgiana Stratu nu va evolua în tur”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger