Home » , » HANDBAL: Trei echipe de Liga Națională participă de vineri la Cupa Danubius

HANDBAL: Trei echipe de Liga Națională participă de vineri la Cupa DanubiusVineri și sâmbătă, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, se va disputa Cupa Danubius, turneu amical de handbal feminin la care și-au anunțat prezența trei echipe ce vor participa în viitoarea ediție a Ligii Naționale feminine. Alături de echipa organizatoare a turneului, CSU Danubius Galați, la competiția de la ”Polivalentă” vor participa HC Dunărea Brăila și HCM Râmnicu Vâlcea. Inițial al turneu trebuia să participe și Unirea Slobozia, dar gruparea ialomițeană nu va mai particpa la turneu din cauza accidentărilor din  cadrul lotului. 

Turneul va debuta vineri, de la ora 11.00, cui jocul dintre HC Dunărea Brăila și HCM Râmnicu Vâlcea, iar de la ora 19.00, CSU Danubius va juca cu HC Dunărea Brăila. Sâmbătă, de la ora 11.00, turneul se va închide cu jocul dintre CSU Danubius și HCM Râmnicu Vâlcea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger