Liviu Ciubotariu: ”Pentru Supercupă se anunță un duel interesant. Slobozia Conachi a transferat trei jucători de la SC Oțelul, în timp ce SC Oțelul este o echipă schimbată aproape în totalitate”

11
Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre meciul de deschidere al sezonului Supercupa ”Așa cum am obișnuit în ultimul timp, începem sezonul cu Supercupa județului. În acest an vor juca pentru trofeu câștigătoarea Ligii a IV-a, Suporter Club Oțelul Galați, și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Zimbrul Slobozia Conachi. Meciul se va desfășura duminică, 20 august, de la ora 11.00, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului”. 
Liviu Ciubotariu a explicat la Lider Sportiv motivele pentru care a ales ca Supercupa să se joace pe stadionul din Valea Mărului. ”Am ales stadionul din Valea Mărului peste că este un stadion de Liga a III-a, nu am vrut să se joace pe terenul vreo unei echipei, pentru că acolo nu am organizat nici un eveniment. Cei de la Valea Mărului merită, după returul foarte bun de sezonul trecut din Liga a III-a am hotărât să mergem la Valea Mărului cu Supercupa”.  

Despre duelul dintre cele două echipe Liviu Ciubotariu a spus: ”Deja cei de la Zimbrul Slobozia Conachi au jucat în primul tur național al Cupei și au produs surpriza plăcută câștigând la Buzău contra celor de la FC Buzău, o echipa nou promovată în Liga a IV-a Buzău care se dorește să fie continuatoarea Gloriei Buzău. Pentru Supercupă se anunță un duel interesant. Cei de la Slobozia Conachi au transferat trei jucători care au fost sezonul trecut la SC Oțelul (Iulian Năpârlică, Petrișor Tudosă și Ruben Codreanu), în timp ce SC Oțelul este o echipă schimbată aproape în totalitate față de sezonul trecut, de la antrenori până la jucători”.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal