Home » » RUGBY: RCM Galați a încheiat Campionatul Național de rugby în 7 pe locul patru

RUGBY: RCM Galați a încheiat Campionatul Național de rugby în 7 pe locul patruStadionul ”Flacăra” din Năvodari a găzduit ultima etapă din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7.  RCM Galați - campioana precedentei ediții, a fost repartizată în Grupa B la turneul de la Năvodari, grupă încheiată  de echipa gălățeană pe locul doi. După victoria din debut, scor 22 - 19, cu Sportul Studențesc, RCM Galați a încheiat la egalitate,s cor 12 - 12, jocul cu cei de la CSU Arad, și a pierdut, scor 7 - 19, ”finala” grupei cu cei de la RC Bârlad.  

Grupa a fost încheiată de RCM Galați pe locul doi, cu 9 puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei, CSU AV Arad, departajarea făcându-se la esaveraj. În finala pentru stabilirea locurilor trei -  patru RCM Galați a întâlnit echipa de pe loc doi din Grupa A, Tomitanii Constanța. Deși porneau ca favoriți, în precedentul turneu, de la Galați, RCM Galați a trecut de echipa din Constanța cu scorul 24 - 0, finala pentru locurile 3 - 4 a fost pierdută de gălățeni cu scorul 17 - 5.    

Turneul de la Năvodari a fost abordat de Rugby Club Municipal Galați cu lotul: Cristi Boboc, Gabriel Dănăilă, Sergehi Budaian, Ionuț Cucu, Vasile Leu, Igor Mishin, Gabriel Partenie, Alexandru Șișcan, Vadim Preguza, Constantin Badea, Costel Dușacovschi. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger