Home » » RUGBY: RCM Galați a obținut trei victorii, în patru jocuri, la Arad, dar a încheiat turneul pe locul cinci!

RUGBY: RCM Galați a obținut trei victorii, în patru jocuri, la Arad, dar a încheiat turneul pe locul cinci!La Arad, la finalul săptămânii trecute, au debutat meciurile din Campionatul Național de rugby în 7, competiție în care sezonul trecut Rugby Club Municipal Galați a câștigat titlul. Chiar dacă au avut o evoluție bună în cadrul turneului, trei victorii din patru jocuri, gălățenii au încheiat turneul de la Arad pe locul cinci.  

În prima fază a competiției, grupa, RCM Galați a jucat alături de: CS Năvodari - vicecampioana ediției precedente, rugby 7, Știința Petroșani - vicecampioana DNS, rugby XV, și Tomitanii Constanța - echipă ce va evolua în DNS, în Grupa A. După ce au pierdut meciul de debut, scor 5 - 26, cu Știința Petroșani, gălățenii au câștigat celelalte două jocuri din grupă, scor 12 - 7 cu Tomitanii Constanța și 15 - 12 cu CS Năvodari. Cu două victorii și o înfrângere RCM Galați a încheiat grupa pe locul trei, cu 7 puncte, la egalitate de puncte și victorii cu CS Năvodari, câștigătoarea grupei, și Știința Petroșani, locul doi la finalul grupei, departajarea făcându-se la diferența de puncte marcate - încasate de cele trei echipe.

Ocupanta locului trei la finalul grupelor RCM Galați a jucat în finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6 cu echipa de pe locul trei din Grupa B, Sportul Studențesc, finală câștigată de gălățeni, scor 21 - 7. La Arad pentru RCM Galați au evoluat: Cristi Boboc, Gabriel Dănăilă, Serghei Budaian, Ionuț Cucu, Gabriel Partenie, Igor Misin, Costel Ciobotariu, Constantin Badea, Alexandru Șișcan, Vasile Leu

Turneul doi din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7 se va disputa sâmbătă, 12 august, pe stadionul ”Municipal”, din Galați.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger