Home » » Vreau să joc la pariuri online, ce sfaturi și recomandări aveți?

Vreau să joc la pariuri online, ce sfaturi și recomandări aveți?


Nu este o glumă: chiar vreau să joc la pariuri online și de aceea am publicat această întrebare pe forumul de discuții de pe site-u comunității pariorilor din România, PariuriX.com, așteptând sfaturi, păreri și recomandări. Spre surprinderea mea, am descoperit că mulți români studiază îndeaproape acest fenomen. Răspunsurile pe care le-am primit mi s-au părut extrem de interesante și utile, fapt pentru care am decis să le postez aici, pentru ca și alte persoane care ajung în această situație să găsească un bun punct de plecare:

Verifică-ți contul nou deschis la pariuri online cât mai repede cu putință. Legea spune că operatorii trebuie să verifice conturile noilor utilizatori în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, agențiile trebuie să-ți suspende contul și să vireze imediat fondurile către bugetul de stat. Cu alte cuvinte, dacă nu îi trimiți casei de pariuri o copie de pe buletin și o copie de pe o factură de apă, curent sau gaz care să nu fie mai veche de 3 luni de zile, după o lună de la deschiderea contului te vei trezi fără bani și fără posibilitatea de a te mai autentifica. Cu toate acestea, este extrem de simplu să nu ajungi niciodată în această situație: trimiți documentele cât mai repede ca să nu uiți să faci asta și să nu ai surprize!


Bagă la pariuri bani pe care ești dispus să-i pierzi. Odată ce ai depus o sumă de bani în contul de pariuri online, gândește-te că deja ai pierdut acei bani. Dacă ești afectat emoțional sau material, înseamnă că ai depus o sumă prea mare. Nu trebuie să joci niciodată banii destinați altor cheltuieli și cel mai bine este să nu joci niciodată mai mult de 10% din veniturile tale lunare. Să joci responsabil înseamnă să te distrezi practicând această activitate și să nu te lași afectat de rezultatele pariurilor tale.


Adoptă o strategie de gestionare a mizelor. Jucând haotic, nu ai cum să speri să devi un parior mai bun. Cel mai simplu este să-ți împarți  banca la 30, pentru a te asigura că vei avea suficiente fonduri pentru a plasa cel puțin un pariu în fiecare zi!

Joacă pronosticurile în mod individual. Nu te lăsa dus de valul care îți afișează câștiguri uriașe, pentru că acestea se nimeresc mult mai rar decât ți se pare. Jucând pariuri individuale, ai șanse matematice mai mari de a câștiga, întrucât marja de câștig a casei de pariuri se multiplică cu fiecare selecție adăugată pe bilet. Mulțumește-te cu câștiguri mici, dar dese, pentru că aceasta este singura variantă fezabilă pentru a realiza profit la pariuri pe termen lung.

Pariază la mai multe agenții de pariuri online. Dacă ai conturi deschise la mai mulți operatori, vei avea posibilitatea să prinzi mereu cele mai mari cote de pe piață. În plus, poți profita și de diverse oferte care-ți pot face viața mai ușoară. Betano, Betfair, Unibet, Netbet și Sportingbet sunt agențiile de top recomandate de specialiști – răsfoiește recenziile lor pentru a afla punctele forte ale fiecăruia pe site-ul PariuriX.com.

Nu juca la recuperare. Orice parior traversează perioade nefaste, săptămâni sau chiar luni în care bilanțul pariurilor jucate este unul negativ. Nu există invincibilitate în pariuri; pierderea face parte din joc, iar tu trebuie să accepți acest lucru. Atunci când prinzi o serie proastă de rezultate vei fi tentat să mărești miza, în baza raționamentului: „De câte ori la rând pot să mai am ghinion, deja am pierdut de X ori, mai mult ca sigura data viitoare voi câștiga!”. Ai mare grijă să nu cazi în această capcană. Poți pierde și 100 de pariuri consecutive, așa că nu te baza pe astfel de mituri. Atunci când ești în cădere liberă, dacă nu poți să respecți planul tău inițial, ia o pauză de la pariuri și deconectează-te de la fenomen cel puțin până a doua zi.


Dacă efectuezi retrageri de la pariuri online în acest an, nu uita să declari aceste venituri în anul următor, înainte de 25 mai. Impozitul la pariuri online este perceput exclusiv per retragere, în mod individual. Spre exemplu, dacă depui 100 RON și retragi 50 RON, va trebui să declari cei 50 RON și să plătești impozitul cuvenit pentru ei. Calcularea impozitului nu trebuie să te preocupe pe tine, însă ca idee, îți spun că dacă nu ai retras mai mult de 66.750 RON dintr-o dată, vei avea de plată 1% impozit din ce ai scos. Cum declari impozitul? Completezi și depui declarația nr. 200 la ANAF!

Aveți și alte recomandări și sfaturi pe care le considerați utile? Aștept comentariile voastre!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger