Home » , » BASCHET: Clubul Phoenix își prezintă loturile la 21 septembrie

BASCHET: Clubul Phoenix își prezintă loturile la 21 septembrieÎnainte de începerea campionatelor Ligilor Naționale Feminine și Masculine, LNBF și LNBM, Clubul Sportiv Phoenix Galați își va prezenta echipele cu care va aborda noul sezon competițional. Evenimentul de prezentare a celor două echipei Phoenix, cât și de celebrare a celor 17 ani de existență a Clubului Sportiv Phoenix Galați, va avea loc la data de 21 septembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Sporturilor Dunărea. În cadrul evenimentului de la ”Polivalentă” clubul gălățean a pregătit mai multe surprize, cât și momente artistice, publicului ce va fi prezent la sală. Pentru evenimentul din 21 septembrie intrarea spectatorilor va fi liberă!       

Pentru al treilea sezon consecutiv Clubul Sportiv Phoenix Galați va participa cu două echipe în Ligile Naționale organizate de Federația Română de Baschet, echipa feminină în LNBF și echipa masculină în LNBM. De altfel, CS Phoenix este singurul club cu structura completă de la grupele de mini baschet până la echipele de Liga Națională.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger