Home » , » BASCHET: Echipa de fete Phoenix Galați s-a calificat la turneul final al Cupei

BASCHET: Echipa de fete Phoenix Galați s-a calificat la turneul final al CupeiEchipa de fete a clubului Phoenix a obținut calificarea la turneul final, Final 8, al Cupei României. Manșa retur din turul I al Cupei României a fost pierdută de Phoenix la limită, scor 63 - 62. Grație victoriei din tur, scor 62 - 53, la nouă puncte diferență, fetele de la Phoenix au obținut calificarea la turneul final, Final 8, al Cupei României. 

La Final 8-ul Cupei României au mai obținut calificarea, în urma jocurilor disputate, CSM Satu Mare, SCM Timișoara și BT Alexandria. Alte două echipe, ICIM Arad și U Cluj, vor juca la turneul final al Cupei din postură de ”lucky-loser”, echipe care au pierdut la cea mai mica diferență de puncte cele două jocuri. La turneul final al Cupei vor juca și Sepsi Sfântu Gheorghe - campioana României, participantă în cupele europene, și Olimpia CSU Brașov, grupare ce a beneficiat de retragerea CSM Târgoviște. 

Pentru echipa feminină a Clubului Phoenix va fi a cincea prezentă consecutivă în Cupa României. În ultimele două sezoane gruparea gălățeană a jucat la turneul final. Cea mai bună performanță a fetelor de la Phoenix în Cupă a fost în sezonul 2015 - 2016 când au jucat în semifinale, la Brașov, în cadrul turneului final four. Gălățencele au pierdut semifinala cu Olimpia CSU Brașov, scor 55 - 72.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger