Home » , , » BASCHET: Pas important spre turneul final al Cupei pentru fetele de la Phoenix. Victorie la +9 cu Alba Iulia

BASCHET: Pas important spre turneul final al Cupei pentru fetele de la Phoenix. Victorie la +9 cu Alba IuliaEchipa feminină Phoenix a debutat cu o victorie în actualul sezon competițional. Manșa tur din cadrul turului inaugural al Cupei României a fost câștigată de Phoenix, scor 62 - 53 (26 - 14, 12 - 19, 9 - 10, 15 - 10), în fața colegei din LNBF, CSU Alba Iulia. 

Primul sfert al jocului a fost câștigat de Phoenix, scor 26 - 14. După un început de joc echilibrat, echipa gălățeană s-a desprins după un three point play marcat de Aliyah Kilpatrick, 14 - 8. În debutul sfertului secund echipa din Alba Iulia a dat semne de revenire, dar debutanta Alina Stan a menținut ecartul gazdelor cu o triplă marcată la una din primele sale acțiuni. Echipa oaspete a recuperat deficitul și s-a apropiat la o posesie, 33 - 31, în ultimele minute ale parțialului, însă Phoenix s-a distanțat după două libere marcate de Miljana Dzombeta, 35 - 31. Partea secundă a jocului s-a disputat după aceleași coordonate, cu o singură excepție, la jumătatea sfertului patru echipa din Alba Iulia a preluat conducerea, pentru scurt timp, scor 50 - 51, Alexandra Dumitrache și americanca Mariah King au repus Phoenix în avantaj pe tabelă. de remarcat, echipa oaspete a marcat ultimele puncte cu 5.02 înainte de finalul jocului, ultima oară echipe din Alba Iulia a punctat pentru 55 - 53.   

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Miljana Dzombeta, jucătoarea bosniacă a încheiat jocul în double - double cu 16 puncte și 11 recuperări. 16 puncte a marcat și Mariah King, dar cu 9 recuperări. Pentru Phoenix au mai marcat: Alexandra Dumitrache 7 puncte, Alina Crăciun 4, Aliyah Kilpatrick 10, Alina Stan 5, Carolee Dillard 3, Florentina Grigoraș 1 punct.  

Manșa retur a jocului de Cupă este programată pentru sâmbătă, 30 septembrie, la Alba Iulia. Pentru a se califica la turneul final, Final 8, Phoenix are chiar varianta pierderii meciului la o diferență mai mică de 11 puncte, s-au la o diferență cât mai mică. La turneul final, Final 8, se califică și cele mai bune două dintre echipele învinse din primul tur.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger