Home » , » BASCHET: Phoenix continuă seria jocurilor de verificare la Craiova și Pitești

BASCHET: Phoenix continuă seria jocurilor de verificare la Craiova și PiteștiDupă jocurile de verificare cu Poli Iași, echipa de LNBM de la Phoenix continuă seria jocurilor de verificare. În perioada următoare, 20 - 23 septembrie, echipa gălățeană are programate patru meciuri amicale. Prima dată , între 20 și 21 septembrie, trupa lui Florin Nini va juca două meciuri amicale la Craiova cu echipa de LNBM de la SCMU Craiova. 

Apoi, vineri și sâmbătă, 22 și 23 septembrie, Phoenix va participa la Pitești la Memorialul George Ziguli. La turneul de la Pitești vor participa alte trei echipe de Liga Națională, Steaua București, Dinamo București și gazdele de la BCM U Pitești. În prima zi a patrulaterului se vor juca semifinalele, Phoenix va întâlni Steaua București, de la ora 16.00, în timp ce de la ora 18.45 BCM U Pitești și Dinamo vor juca în cealaltă semifinală. Învingătoarele din prima zi se vor întâlni în finală, de la ora 18.30, iar învinsele vor juca, de la ora 16.00, finala mică a turneului.   

În perioada precompetițională echipa pregătită de Florin Nini a susținut două jocuri de verificare, la Galați, cu Poli Iași. Primul joc a fost câștigat de ieșeni, scor 75 - 80, în timp ce Phoenix s-a revanșat în al doilea cu victoria, scor 82 - 75. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger