Home » , » BASCHET: Phoenix iese în Europa cu Centrul de Copii și Juniori

BASCHET: Phoenix iese în Europa cu Centrul de Copii și Juniori
Pe lângă cele două echipe de Liga Națională, feminin și masculin, Clubul Sportiv Phoenix Galați deține un important sector juvenil în cadrul căruia se pregătesc peste 500 de copii. Președintele CS Phoenix, Florin Nini, a anunțat că în următoarea perioadă grupele de copii și juniori ale clubului vor participa la importante competiții internaționale. 
”La finalul lunii echipa de U 14 va participa în Liga Balcanică Centrală, o ligă europeană omologată FIBA. La competiție mai participă echipe de prestigiu cum ar fi: Bayern Munchen, Inter Bratislava sau Steaua Roșie Belgrad. Echipele de sub 13 ani și sub 12 ani vor participa la anul la EuroBasket. De asemenea, la nivel juvenil, suntem în discuții pentru a deschide primul Centru Național de Baschet. Noi mai și dăm ceva înapoi orașului”, a spus Florin Nini la Divizia Locală, Digi 24 Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger