Home » , » BASCHET: Phoenix a încheiat pe podium Cupa Craiovei și Memorialul ”Georgel Ziguli”

BASCHET: Phoenix a încheiat pe podium Cupa Craiovei și Memorialul ”Georgel Ziguli”Înainte de debutul în noul sezon competițional echipa de LNBM a clubului Phoenix a susținut o serie de jocuri de verificare la Craiova și Pitești, concretizate în două turnee de pregătire, Cupa Craiovei și Memorialul ”Georgel Ziguli”, de la Pitești. 

La Cupa Craiovei echipa gălățeană a jucat finala, pierdută, scor  109 - 76, (48 - 39 la pauza mare), cu gazdele turneului SCMU Craiova. Calificarea în finală a fost obținută de Phoenix în urma victoriei, scor 79 - 64, (47 - 26), cu cei de la Dinamo București. Imediat după jocurile de la Cupa Craiovei echipa gălățeană s-a deplasat la Pitești unde a participat la Memorialul Georgel Ziguli. În prima zi a Memorialului, semifinale, Phoenix a jucat cu Steaua București, joc pierdut de gălățeni, scor 72 - 75, (30 - 39). În a doua zi a competiției Phoenix a jucat cu finala mică Dinamo București, cealaltă învinsă din semifinale, joc câștigat de Phoenix, scor 75 - 65, (43 - 28). 

Rotația Phoenix în cele două turnee de pregătire: Phillip Miller, Cameron Rundles, Marco Pavlovic, Tony Gugino, Tudor Sabău, Dragoș Andrei, David Stan, Mihai Grecu, Eugeniu Melnic, Cătălin Petrișor, John Nunnaly, Mihai Măciucă, Marcel White. Antrenor: Florin Nini. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger