Home » , » BASCHET: ”Vulturul” Cătălin Petrișor reprezintă Phoenix Galați la FIBA EuroBasket 2017

BASCHET: ”Vulturul” Cătălin Petrișor reprezintă Phoenix Galați la FIBA EuroBasket 2017

foto: FR Baschet


Vineri, la Cluj - Napoca, au debutat meciurile din Grupa C de la FIBA EuroBasket 2017, Campionatul European de Baschet. Echipa națională a României, ”vulturii”, a susținut două meciuri, ambele pierdute, scor 68 - 83, cu echipa Cehia și 58 - 74 cu Croația.  

La  FIBA EuroBasket 2017 clubul gălățean Phoenix este reprezentat de Cătălin Petrișor, jucător ce va evolua la Galați în noua ediție a LNBM. Petrișor, 25 de ani, a evoluat în ambele jocuri iar în meciul cu  echipa Cehiei a marcat trei puncte. 

România va mai juca trei meciuri în cadrul grupei de la Cluj - Napoca. Luni, 4 septembrie, de la ora 20.30, ”vulturii” vor juca cu Spania, a doua zi, de la 20.30, România va întâlni Ungaria, iar în ultimul meci al grupei, joi, 7 septembrie, de la ora 20.45, ”vulturii” vor juca cu selecționata statului Muntenegru.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger