PUBLICITATE

Home » , » Cristi Ciocan: ”Vreau să facem un meci la sfârșitul anului, trebuie să îmi apăr centura”

Cristi Ciocan: ”Vreau să facem un meci la sfârșitul anului, trebuie să îmi apăr centura”


Pugilistul gălățean Cristian ”Hammer” Ciocan, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că până la sfârșitul anului va urca în ring pentru a-și apăra centura WBO Europe la categoria grea. ”Oferte sunt destul de multe, avem la ordinea zilei. Deocamdată vrem o ofertă destul de bună, să aducem centura acasă. Sunt nume destul de importante, dar până nu știm ceva sigur nu are rost să vorbim. M-aș bate și maine pentru titlu. Cu siguranță va fi un meci anul ăsta, vreau să facem un meci la sfârșitul anului, trebuie să îmi apăr centura”, a spus ”Hammer.  

Despre locul în care meciul va avea loc Ciocan a spus: ”Deocamdată suntem deschiși pentru orice țară, în mare parte meciul va acea loc în Germania. Dacă primim ofertă de la Galați, sau de oriunde din România, cu drag boxez acasă, sau cât mai aproape, dar asta stabilesc promotorii în funcție de oferte”, a încheiat Cristi Ciocan. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger