Home » , » David Asandei: ”Este foarte important să terminăm sezonul regulat în primele două locuri”

David Asandei: ”Este foarte important să terminăm sezonul regulat în primele două locuri”Directorul tehnic de la United Galați, David Asandei, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că în contextul schimbării sistemului competițional din Liga I este foarte important pentru echipa gălățeană să termine sezonul regulat în primele două locuri. ”Numai câștigând meciuri putem ajunge în primele echipe la finalul sezonului regulat. După cum știți din acest sezon s-a schimbat sistemul competițional. Primele două echipe de la finalul sezonului regulat vor intra cu câte trei puncte în play-off. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6, și vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele două clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică, iar finala pentru medaliile de bronz se va disputa în sistem tur - retur. Este foarte important să terminăm în primele două echipe acest campionat regulat”, a spus David Asandei.

Pentru United urmează primul mare derby al campionatului. Luni, 18 septembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, vicecampionii vor juca cu cei de la Autobergamo Deva - campionii României. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger