Home » » De la ce sume poți juca la case de pariuri online?

De la ce sume poți juca la case de pariuri online?

Poți juca la pariuri online chiar și fără card bancar, iar depunerea minimă acceptată este mai mică decât crezi!


Credeai că pentru a juca la pariuri online ai nevoie de mai mulți bani? Nici vorbă! Casele de pariuri online licențiate în România la ONJN, care sunt recomandate de specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară le propun jucătorilor soluții extrem de avantajoase, indiferent de bugetul pe care aceștia îl au la dispoziție. Indiferentă dacă ești jucător VIP sau parior de ocazie, vei găsi variante rapide prin care să-ți poți satisface pofta de a juca!

Depuneri minime acceptate la casele de pariuri online de top

Netbet (L1160651W000195) – 5 RON prin Netbet Cash Card, 20 RON prin card bancar, 40 RON prin Neteller și transfer bancar rapid, 50 RON prin Smith&Smith (cash) și 200 RON prin Trustly (transfer bancar rapid). Miza minimă acceptată per pariu: 0.54 RON. Găsești mai multe detalii despre acest operator aici.

Betano (L1170664W000663) – Orice sumă prin transfer bancar, 20 RON prin card bancar, Skrill sau Paysafecard, respectiv 40 RON prin Neteller. Miza minimă acceptată per pariu: 0.50 RON. Găsești mai multe detalii despre acest operator aici.

Unibet (L1160657W000330) – Orice sumă prin transfer bancar, 25 RON prin Paysafecard (se oprește 3% comision), 50 RON prin card bancar și 50 RON prin Trustly (transfer bancar rapid). Miza minimă acceptată per pariu: 1 RON. Găsești mai multe detalii despre acest operator aici.

Betfair (L1160655W000329) – €6 prin card bancar (se oprește comision 1.5%), €10 prin Paysafecard (se oprește comision 2.5%), €10 prin Skrill și €15 prin Neteller, Click and Buy sau transfer bancar. Miza minimă acceptată per pariu: €0.13. Găsești mai multe detalii despre acest operator aici.

Sportingbet (L1160656W000327) – 40 RON prin oricare dintre metodele de tranzacționare acceptate, și anume: card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard și transfer bancar. Miza minimă acceptată per pariu:  1 RON. Găsești mai multe detalii despre acest operator aici.

Atenție! Se percep comisioane numai în cazurile în care acest lucru este specificat.


Cum să-ți mărești șansele de câștig jucând sume mici
Dacă dispui de fonduri limitate nu înseamnă că trebuie să joci neapărat bilete lungi cu cote mari. Cei care vor să se îmbogățească peste noapte din pariuri vor termina pierzând și ce au. Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România și casele de pariuri online de top îi sfătuiesc pe jucători să nu depună la pariuri mai mult de 10% din veniturile lor lunare. Această marjă de siguranță îi ajută pe pariori să nu fie afectați emoțional, social sau chiar financiar din cauza jocului.

Dacă ai un salariu de 2.000 RON, poți să depui până la 200 RON lunar. Dacă nu vei pierde și nici nu vei face profit, după un an de zile ar trebui să ai 2400 RON în contul de pariuri, ceea ce nu este deloc rău, nu? Așa că principalul tău obiectiv trebuie să fie să nu pierzi, nu să dai lovitura și să câștigi bani de casă și mașină de azi pe mâine.

În acest sens este indicat să joci o miză fixă, care să fie echivalentul a cel mult 5% din banca ta inițială. Spre exemplu, dacă ai depus 200 RON, în prima lună vei începe să joci 10 lei pe fiecare bilet. Atenție! Fiecare pariu îl vei juca individual, pentru a avea un control mai bun asupra ponturilor alese.

Ai nevoie de inspirație pentru a stabili ponturi eficiente? Pe site-ul comunității pariorilor din România găsești pronosticuri verificate de la tipsteri profitabili, care dovedesc în mod constant transparență, eficiență și profesionalism. Nu le copia ponturile orbește, ci urmărește-ți favoriții pentru a învăța mai multe despre felul în care trebuie analizată o partidă și pentru a-ți extrage anumite informații care poate că ți-au scăpat.

Un obstacol de care te vei lovi cu siguranță la un moment dat va fi o serie de rezultate negative care îți va testa nervii. În momentul în care prinzi o serie de pariuri necâștigătoare vei fi tentat să mărești miza în mod nejustificat pentru a recupera cât mai repede pierderile. Toți cei care recurg la această metodă ajung mai devreme sau mai târziu la faliment. Reține, dacă vrei să ai șansa de a deveni un parior iscusit, respectă strategia de money management aleasă și ia o pauză atunci când lucrurile nu merg deloc bine. Mult succes și să fie verde!

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger