PUBLICITATE

Home » , , » Eugenio Riodrigues: ”Am simțit că munca mea la Clubul Phoenix nu este terminată”

Eugenio Riodrigues: ”Am simțit că munca mea la Clubul Phoenix nu este terminată”Pentru al treilea sezon consecutiv echipa feminin Phoenix Galați va fi pregătită de antrenorul portughez Eugenio Rodrigues. La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, portughezul a vorbit despre motivele pentru care a ales să continue la Phoenix. ”Idea proiectului, care merge mai departe. Nu este un proiect pe un an sau doi, este un proiect care merge mai departe pe termen lung. Am simțit că munca mea la Clubul Phoenix nu este terminată. A fost ușor să accept invitația de a continua la Phoenix. M-am simțit bine la Phoenix, cunosc orașul, am prieteni aici, simt Clubul Phoenix este ca o familie, a fost foarte bine pentru mine aici”. 

Despre obiectivele echipei feminine Phoenix în acest sezon Eugenio Rodrigues a spus: ”Prima dată trebuie să dezvoltăm aceste fete gălățence. Voi lucra cu fete tinere și trebuie să le îmbunătățim nivelul cunoștințelor. Pe de o parte trebuie să creștem aceste fete, apoi prima dată trebuie să evităm retrogradarea, trebuie să rămânem în Ligă, iar dacă se poate să ajungem mai sus ne vom lupta pentru un loc în play-off”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger