Home » , » FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea în fața primei deplasări din istorie

FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea în fața primei deplasări din istorieDupă debutul de la finalul săptămânii trecute, liga a treia de fotbal feminin continuă cu jocurile din etapa a doua. În primul meci al etapei, sâmbătă, 30 septembrie, echipa secundă FC Universitatea va juca în Capitală cu Dream Team București. 

În prima etapă din Liga a III-a, seria I, FC Universitatea 2 Galați a remizat pe teren propriu, scor 3 - 3, cu Real 3 Craiova, una dintre cele două echipe satelit ale clubului de prima ligă Real Craiova. Pentru Dream Team București jocul de duminică, de pe stadionul Electroaparataj, va fi primul din actuala ediție de campionat, jocul din prima etapă, de pe teren propriu cu CF Onești a fost reprogramat pentru 15 octombrie.  

Altfel, prima echipă FC Universitatea va juca următorul meci duminică, 8 octombrie, pe terenul celor de la Măgura Bacău, joc din etapa a III-a din Liga a II-a, seria I. Meciul din etapa a II-a, de pe teren propriu cu Armonia Dolhești, se va juca duminică, 15 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul Dunărea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger