FOTBAL: Etapa a patra în C1. Echipele gălățene joacă pe teren propriu

15
Campionatul Ligii a III-a, seria I, (C1) continuă la finalul săptămânii cu jocurile din etapa a patra. Runda cu numărul patru este prima în care una dintre cele patru echipe gălățene va sta, Avântul Valea Mărului va avea etapă de pauză în acest final de săptămână. Celelalte trei grupări gălățene au programate meciuri pe teren propriu. 
Liderul de facto din C1, Sporting Liești va juca sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00, pe ”Liești Arena” cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. După primele trei etape din C1 gruparea din Covasna are o line de clasament echilibrată, o victorie, o remiză, o înfrângere, patru puncte, golaveraj 4 – 7, locul șapte. Sporting Liești este singura echipă din serie fără înfrângere pe teren în cele trei etape, dar din cauza penalizării de șase puncte dictată de FRF echipa din Liești ocupă locul nouă în clasament cu trei puncte, golaveraj 9 – 2. 
De la ora 17.00, pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport va primi replica celor de la FK Miercurea Ciuc. Gruparea gălățeană este ultima în serie, fără punct(e), fără gol marcat în primele trei etape, în timp ce harghitenii sunt pe locul cinci cu patru puncte. În acest sezon harghitenii au susținut un joc în județul Galați, încheiat la egalitate, scor 2 – 2, cu cei de la Avântul Valea Mărului. 
În ultimul meci al etapei, de la ora 19.00, pe stadionul ”Oțelul”, Suporter Club Oțelul Galați va juca cu gruparea suceveană Bucovina Rădăuți. SC Oțelul este neînvinsă în Liga a III-a cu două victorii și o remiză în actualul sezon, ceea ce plasează echipa suporterilor pe locul doi în C1. Gruparea din Rădăuți a jucat două meciuri în acest sezon, ambele pierdute, scor 1 – 4 la Aerostar Bacău și 0 – 1 pe teren propriu cu AFC Hărman. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal