FOTBAL: Etapa a V-a din Liga 4

16

Echipele angrenate în primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, au programate la finalul săptămânii meciurile din etapa a V-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 12.00, cu două jocuri. Viceliderul ligii Universitatea Dunărea de Jos va juca pe teren propriu, stadionul Dunărea, cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. O altă echipă aflată în cursa pentru prima poziție a clasamentului, Unirea Braniștea, va juca sâmbătă, la Brăhășești, cu cei de la Juventus Toflea. 
A doua zi, duminică, 1 octombrie, se vor disputa celelalte jocuri ale etapei, de la aceeași oră 12.00. Liderul Gloria Ivești va juca pe teren propriu cu cei de la Avântul Vânători. Avântul Drăgănești va primi replica nou promovatei Agrostar Tulucești, Viitorul Costache Negri va juca cu o altă echipă nou promovată Viitorul Umbrărești, iar Victoria Independența va juca pe propriul teren cu gălățenii de la Quantum Club, Zimbrul Slobozia Conachi – stă.     
Lupta pentru primul loc în Liga 4 este acerbă, cinci echipe sunt implicate în bătălia pentru prima poziție, spre deosebire de sezonul trecut când SC Oțelul a dominat categoric competiția. Noul lider Gloria Ivești are un avans de doar un punct față de patru urmăritoare: Universitatea Dunărea de Jos, Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Independența, Unirea Braniștea, toate cu câte 9 puncte, cu mențiunea că Victoria Independența are trei jocuri disputate. În spatele liderului, la doar trei puncte distanță, sunt și cei de la Quantum Club Galați, locul șase cu șapte puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal