Home » » FOTBAL: ”Pantera” Maria Stamate, convocată la echipa națională U 19

FOTBAL: ”Pantera” Maria Stamate, convocată la echipa națională U 19Echipa națională feminină sub 19 ani a României va începe vineri, 8 septembrie, campania de calificare la Campionatul European - Elveția 2018. Prima fază a meciurilor de calificare la European va fi jucată de România în Lituania, între 8 și 14 septembrie, iar adversarele tricolorelor vor fi: Danemarca, Slovacia și Lituania. 

Pentru acțiunea din Lituania în lotul echipei naționale a fost selecționată și Maria Stamate, jucătoare ce activează la echipa de liga secundă FC Universitatea Galați, supranumită și ”panterele negre”. De altfel, dintr-un lot din care fac parte jucătoare ce evoluează pentru echipe de prima ligă, sau din străinătate, Maria Stamate este singura jucătoare legitimată la un club din liga secundă convocată pentru acestă acțiune. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger