Home » » FOTBAL: ”Panterele” Carmen Marcu și Maria Stamate, prezențe constante la echipele naționale ale României

FOTBAL: ”Panterele” Carmen Marcu și Maria Stamate, prezențe constante la echipele naționale ale RomânieiAflat abia la al treilea sezon de existență în fotbalul feminin din România, clubul gălățean FC Universitatea oferă deja jucătoare echipelor naționale. Astfel, între 19 septembrie și 1 octombrie, Carmen Marcu va participa, împreună cu echipa națională sub 17 ani,  la turneul de calificare pentru Campionatul European U 17 din 2018, competiție ce se va disputa în Bosnia Hertegovia, la Sarajevo.

Altfel, recent s-a alăturat lotului cealaltă jucătoare internațională a României din lot, Maria Stamate. Sportiva de la FC Universitatea a debutat în campania de calificare la Campionatul European sub 19 ani - Elveția 2018. Dintr-un lot din care au făcut parte jucătoare ce evoluează pentru echipe de prima ligă, sau din străinătate, Maria Stamate a fost singura jucătoare legitimată la un club din liga secundă convocată pentru acestă acțiune. referitor la convocarea Mariei Stamate președintele Gabriel Călinescu ne-a spus: ”A jucat în primul meci timp de 60 de minute. Sunt sigur că în viitor va debuta și la echipa națională de senioare a României, deoarece e o jucătoare talentată, deșteaptă și foarte muncitoare”, a spus președintele și unul dintre antrenorii clubului Gabriel Călinescu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger