Home » , , » FOTBAL: ”Panterele negre” întâlnesc ”pisicile roșii” în Cupa României

FOTBAL: ”Panterele negre” întâlnesc ”pisicile roșii” în Cupa RomânieiPrima echipă a clubului de fotbal feminin FC Universitatea Galați și-a aflat adversarul din Cupa României, cealaltă competiție organizată de FRF în care clubul gălățean este angrenată la nivel de senioare. Pentru jocul de debut în competiția KO ”panterele negre” de la FC Universitatea se vor deplasa la Bacău, pentru disputa cu ”pisicile roșii” așa cum sunt supranumite fetele de la Măgura Bacău, colega  de serie din Liga a II-a. Meciul se va juca duminică, 26 noiembrie, în cadrul fazei secunde a competiției.  

Ediția 2017 - 2018 a Cupei României va fi a treia la care clubul înființat în anul 2015 va participa. În primul sezon, 2015 - 2016, ”panterele negre” s-au oprit în turul doi după ce au fost eliminate de Selena Constanța. În primul tur, la debutul absolut în competiția KO, FC Universitatea a eliminat Măgura Bacău, după victoria, scor 3 - 0, la Galați. Sezonul trecut FC Universitatea a părăsit Cupa  în turul unu după ce a fost eliminată de aceeași Selena Constanța.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger