Home » » FOTBAL: Universitatea s-a impus la scor în duelul nou promovatelor din Liga 4

FOTBAL: Universitatea s-a impus la scor în duelul nou promovatelor din Liga 4Două dintre echipele nou admise în Liga a IV-a, Viitorul Umbrărești și Universitatea Dunărea de Jos Galați s-a întâlnit duminică în cadrul etapei a II-a pe terenul din Umbrărești. Jocul, disputat pe terenul comunal din Umbrărești, a fost câștigat de echipa Universității cu scorul 6 - 1, după ce la pauză universitarii aveau avantaj, scor 2 - 0. Pentru echipa Universității Dajbog și Codreanu au reușit câte o dublă, Grigoraș a marcat un gol, iar gazdele și-au marcat un autogol. 

Cătălin Savu, antrenorul universitarilor a folosit echipa: Măstăcan - Florea, Neagu, Dănăilă, Serea - Constantinescu (Codreanu), Dajbog (Ignat), Rotaru, Popov (Gheorghiu) - Griogoraș (Ion Bogdan), Țuiu. Victoria de la Umbrărești este a două, din două jocuri, pentru Universitatea, iar în clasament echipa gălățeană este pe primul loc cu șase puncte, golaveraj 10 - 1, la egalitate de puncte cu Victoria Independența, golaveraj 4 - 0. Jocul de la Umbrărești a fost arbitrat de : Ionuț Flavius Cojocaru, iar arbitrii asistenți au fost: Florin Alexandru Vișan și Andrei Florin Ghimiciu. În etapa a III-a, 16 sau 17 septembrie, Universitatea va juca pe teren propriu, stadionul Dunărea, cu Unirea Braniștea.             
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger